Yleinen

Minustako yrittäjä?

Minustako yrittäjä?

Kyseinen kysymys on ollut jo muutamia vuosia mielessä päivätöitä tehdessä. Miten ottaa ensimmäinen askel kohti yrittäjyyttä ja miten päästä hommassa eteenpäin?

Kysymyksiä on useita, ja vastauksiin alkoi tulla kun urakka alkoi etenemään.

Itse päätin lähteä aloittamaan yritystoimintaa kun palaset loksahtelivat kohdalleen pikkuhiljaa ja lopullisesti tein päätöksen että nyt tehdään eikä mietitä. Yrityksen perustamiseen liittyi myös ajatus että voin tehdä itselleni töitä ja päättää yrityksen tapahtumista, kenties saada jopa vähän ylimääräistä sen ohella, että teen mistä pidän.

Ei siis tarvitse enään kuunnella pomoja, koska olen itse yritykseni johtaja!

Tästä lähdetään!

Mitä sitten tehdään?

Koska olen ollut useamman vuoden samalla alalla hommissa, pidän työstäni ja osaan sen tehdä ihan hemmetin hyvin, oli yrityksen toimiala helppo keksiä.

Seuraavaksi piti miettiä miten teen kaiken paremmin kun yritykset, joissa olen ollut jo töissä. Tähän tein listan mitä voisin kehittää ja miten voisin kehittää palveluita ja tuotteita paremmin, ja ennenkaikkea niin, että asiakas saa enemmän vastinetta rahalleen eli on tyytyväisempi.

Kilpailijoihin nähden halpa hinta ei takaa asiakastyytyväisyyttä!

Näillä eväillä lähdin viemään asiaa eteenpäin ja kohti yrittäjyyttä. Seuraava postaus tulee sisältämään hieman infoa Yritys-Suomen ja Starttirahan hakuprosessista.